Velkommen til Give Apartment

Vores lækre ferielejlighed på 125 m2 kan blive starten på din dejlige ferie. Vi tilbyder en nyindrettet lækker lejlighed med nye senge, sofaer, stole og TV. Lejligheden har store vinduespartier og havedør, så den 40 m2 store stue fremtræder meget lys og venlig, tre soverum, køkken, badeværelse og entré.

Stedet her er ideelt til afslapning og også perfekt til børnefamilier der gerne vil være et sted, hvor børnene kan hygge sig trygt og more sig i haven.

Ferielejligheden er bygget sammen med vores eget hus. Der er to selvstændige terrasser, som vores gæster er yderst velkomne til at benytte. Den ene ligger med adgang fra stuen, hvor der både er sol og skygge det meste af dagen. Den anden terrasse ligger 15 meter fra stuen, gravet ind i en bakke, så der opstår lidt huleeffekt.

Haven er kuperet, med en lille sø. Der er en del store træer, så der altid er mulighed for at finde en skyggefuld plet på solskinsdage. Haven er ugeneret og vi tilbyder trampolin og forskellige havespil til fri afbenyttelse. 75 meter til byens boldbaner.

Give ligger centralt i Region Syd blot 15 kilometer fra Legoland med Lalandia. Givskud Zoo ligger blot 8 kilometer herfra.

 
 

GIVE FERIELEJLIGHED - ANNE-METTE OG KRISTIAN SØRENSEN - ÅGADE 14, FARRE - 7323 GIVE - TLF. 75 88 11 22 - MOBIL 22 35 24 94 - INFO@GIVEAPARTMENT.DK